Activitati de sponsorizat


Activitati lunare


Pregatirea sportivilor pentru competitii de inot masters.

Tuturor celor interesati in participarea la competitii de inot masters, indiferent de valoarea lor sportiva, li se ofera oportunitatea de a participa de trei ori pe saptamina la antrenamente ce vizeaza imbunatatirea capacitatii lor sportive, atit in ceea ce priveste tehnica, rezistenta, cit si viteza. Antrenamentele se desfasoara la bazinul din Zona Circumvalatiunii.

Participarea la competitii de inot masters

Cei interesati pot participa la competitii de inot masters, indiferent de valoarea lor sportiva. Este vorba atit despre concursuri organizate in Timisoara, cit si in alte localitati, din tara si din strainatate. v Organizarea de evenimente de practicare a inotului de catre adulti Este vorba despre activitati deschise tuturor celor interesati prin care se urmareste promovarea inotului prin implicarea unui numar cit mai mare de participanti in activitati cu caracter de agrement, necompetitionale (de exemplu, traversarea unui lac).

Administrarea sitului Internet www.timisoara.inot-masters.ro. Celor interesati li se pun la dispozitie informatii atit cu privire la functionarea clubului si modul in care se pot asocia miscarii de masters, cit si privind acest sport, in general, inclusiv, calendarul competiilor aferente.v Realizarea si promovarea buletinului informativ “InfoMASTERS”


Informatii cu privire la activitatile clubului, trecute si viitoare, dar si cu privire la miscarea de inot masters, in general, sunt prezentate in cadrul unui buletin informativ cu aparitie lunara.
Publicatia este disponibila in varianta digitala, dar si tiparita, atit membrilor, cit si oricarei alte persoane interesate de inotul masters.

 

 

Activitati anuale

Organizarea de competitii de inot masters Prin competitii ne propunem atit recunoasterea publica si promovarea celor mai reprezentativi dintre sportivi, cit si definirea, intr-un cadru oficial, a unor repere personale in raport cu care poate fi evaluata ulterior evolutia sportivilor. Rezultatele obtinute sunt evaluate in cadrul unui sistem de punctare ce permite realizarea unui clasament anual al sportivilor.v Campanie pentru promovarea inotului masters este organizata in luna aprilie a fiecarui an pentru promovarea practicarii inotului masters si, respectiv, atragerea de noi membri in cadrul activitatilor derulate de club. Include distribuirea de materiale promotionale, organizarea unui stand in spatiu public, etc.


Clubul

Functionarea clubuluiAfla aici totul despre competitiile de inot masters

Ultimele noutati

Utile pentru membrii

Programare antrenamente Calculator cotizatie Lista contacte Club

Ultimul album foto

Ultimul video

Asociatia de Inot Masters Romania