Anunt Plata cotizatie


Buna ziua! 
 
 
Va aducem aminte despre necesitatea de a plati cotizatia pina in data de 20 a lunii curente pentru luna viitoare. 

Tabelul cu programarea pe culoare este disponibil la https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AszcXiPjSUuLcDZoT2NXc3k0dU40TUdHV0VJSUZTTmc#gid=1 fiind completat in functie de optiunile exprimate de catre cei interesati in formularul disponibil la https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHFqeXNrY2c0YmQ4VWJESklBY3RWS3c6MQ#gid=0.
Cei care si-au exprimat optiuni ce depasesc capacitatea culoarelor disponibile clubului in acest moment sint trecuti pe lista de asteptare. 
Datorita numarului limitat de culoare pe care le putem inchiria de la primarie, la programare pe culoare, au prioritate, in primul rind, cei care fac parte din grupul de management al clubului si, in al doilea rind, cei care participa la competitii de inot masters (indiferent de nivelul lor de performanta!).
Va aducem aminte si despre faptul ca primaria ne-a inchiriat culoare sub prezumtia ca sintem club de performanta. In consecinta, orice membru al clubului, indiferent de nivelul de performanta, are obligatia de a participa la cel putin patru concursuri de inot masters pe an, desfasurate in Timisoara sau in alta localitate (mentionam ca sint organizate de catre club cel putin cinci concursuri pe an).
 
Am depus o solicitare la primarie pentru a mai inchiria culoare, dar, deocamdata, nu sint alte culoare disponibile spre inchiriere. Va tinem la curent cu noi informatii atunci cind vor fi disponibile.

Nota: pt a evita riscul ca anumite pozitii din programare sa ramina descoperite financiar (in conditiile in care clubul plateste in avans pt culoarele inchiriate), cei care nu platesc cotizatia pina in data de 20 a lunii curente pt luna viitoare vor fi inlocuiti in programare cu cei aflati pe liste de asteptare.

In continuare, aveti detalii privind plata cotizatiilor si subventiile disponibile (textul integral se gaseste la http://www.timisoara.inot-masters.ro/taxele-de-achitat-la-inscriere/).

Valorile cotizatiilor sunt stabilite in functie de numarul de intrari la bazin/saptamana:

- 0 intrari la bazin: 25 RON (este cazul unor persoane care, desi nu frecventeaza bazinul din Zona Circumvalatiunii, beneficiaza de activitati ale clubului. De exemplu, participari la concursuri)

- 1 intrare/sapt.:45 RON

- 2 intrari /sapt.: 65 RON

 Cotizatia se plateste prin banca in cont CIMT :

Titular : Clubul de Inot MASTERS Timisoara
cont: RO 47 BRDE 360 SV 58 64 11 23 600 BRD Continental, Timisoara, cod fiscal 22406183.
Denumirea platii: cotizatie

Cotizatia: 

 • Valoarea ei este proportionala cu numarul de intrari la bazin planificate la solicitarea membrului. In cazul membrilor care se antreneaza in alte bazine decit cel din Zona Circumvalatiunii (deci, nu beneficiaza de acces la bazin prin intermediul clubului), cotizatia este de 25 RON/luna;
 • plata taxei de bazin se face pentru o luna calendaristica;
 • se plateste lunar;
 • se plateste in avans (in luna curenta pentru luna urmatoare) pina in data de 20 a lunii curente.


Cotizatia acopera cheltuielile legate de functionarea clubului: 

 • inchirierea de culoare la bazinul din Zona Circumvalatiunii sau de abonamente individuale la bazinul Aqua Arena;
 •  achizitionarea de tehnica si materiale sportive (cronometru, termometru de apa, etc.)
 • costuri de organizare a unor evenimente de catre club (de exemplu, concursuri, mese rotunde, etc.);
 • plata personalului angajat (in prezent, doar contabila);
 • costuri de promovare a clubului si activitatilor sale;
 • etc.

  
Note:

 • conform prevederilor statutare, neplata cotizatiilor la timp duce la excludere. In consecinta, la reinscriere, se plateste taxa de inscriere;   
 • indiferent de numarul de anternamente la bazin pe care le-a efectuat sportivul intr-o luna, suma echivalenta intrarilor la bazin neutilizate nu se returneaza si nu se reporteaza pentru o alta luna, respectiv, intrarile la bazin neutilizate in cursul unei luni nu se reporteaza pentru luna urmatoare.


Subventiile pentru taxa de concurs 

Membrilor clubului, indiferent de categorie, care participa la un concurs de inot masters la probe individuale, li se acorda o subventie de concurs sub forma achitarii de catre club a unei parti din taxa de participare, astfel:

A. Daca taxa se plateste pentru fiecare proba in parte, subventia (cumulativa) este de:

-          50 % din valoarea taxei pentru participarea la a doua proba in cadrul aceleiasi sesiuni;

-          100 % din valoarea taxei pentru participarea la a treia proba sau urmatoarele in cadrul aceleiasi sesiuni.

B. Daca taxa se plateste pentru participarea la tot concursul sau parte din perioada concursului, subventia (cumulativa) este de:

-          25 % din valoarea taxei aferente sesiunii pentru participarea la doua probe in cadrul aceleiasi sesiuni;

-          50 % din valoarea taxei aferente sesiunii pentru participarea la trei probe sau mai multe in cadrul aceleiasi sesiuni.

C. Daca participarea presupune atat o taxa de concurs, cat si una pentru probe, se aplica simultan cele prevazute la punctele A. si B.


sesiune este considerata jumatate de zi de concurs (dimineata sau dupa-masa). 

Exceptie: in cazul campionatelor europene sau mondiale, subventia nu se calculeaza in raport cu numarul de probe individuale pe sesiune, ci pe concurs


Subventii pentru alte costuri de concurs
Subventionarea se face in limita sumei ramase disponibile dupa plata subventiilor pentru taxele de participare, iar alocarea pentru o competitie sau alta se face pe baza unei hotarari a comitetului adoptata la inceput de an in raport cu suma ramasa disponibila din fondul acumulat anul trecut. Subventia individuala se calculeaza in felul urmator:
- se stabileste suma alocata unui concurs
- se stabilesc participantii la concurs si nr de probe individuale la care acestia participa 
- se imparte subventia de concurs la nr de participari individuale. Fiecare participant va primi o subventie proportionala cu nr de probe individuale la care participa.

Mentionam ca niciuna dintre subventii nu depinde de performanta (valoarea sportiva a rezultatelor), ci numai si numai de participare!
 

Clubul

Functionarea clubuluiAfla aici totul despre competitiile de inot masters

Ultimele noutati

Utile pentru membrii

Programare antrenamente Calculator cotizatie Lista contacte Club

Ultimul album foto

Ultimul video

Asociatia de Inot Masters Romania