Candidatii


Pina in data de 18 mai, fixata ca termen pentru depunerea candidaturilor, si-au declarat intentia de a candida (in ordine alfabetica):

Sabin Avram, Radu Bancila, Severina Calinescu, Ana Dragodan-Frangulea, Alexandru Kuhn si Marcel Rasadean.

Pe data de 21 mai, s-a constituit, din voluntari, comisia de validare a candidaturilor formata din: Judit Foldenyi, Mihai Lisetchi si Cezar Listeveanu.

Criteriile utilizate pentru evaluarea candidaturilor au fost:

- termenul de depunere: toate candidaturile trebuiau depuse pina in 18 mai, cel tirziu;

- continutul candidaturii: toate candidaturile trebuiausa contina declaratia de intentie, CV-ul candidatului, programul electoral si o fotografie tip pasaport a candidatului;

- modalitatea de publicare:  toate candidaturile trebuiau anuntata printr-un mesaj pe lista de discutii a clubului, avind ca fisiere atasate materialele mentionate mai sus;

- calitatea de membru: fiecare dintre candidati trebuie sa aiba achitata cotizatia CIMT (formata din taxa de administrare si, daca e cazul, taxa de bazin) cel putin pina in aprilie 2009, inclusiv (conform prevederii statutare).

In final, sunt declarate valide candidaturile urmatorilor: Radu Bancila, Severina Calinescu, Ana Dragodan-Frangulea, Alexandru Kuhn si Marcel Rasadean.

Candidatura lui Sabin Avram a fost invalidata ca urmare a neindeplinirii criteriului privind calitatea de membru.

Nota: functionarea comisiei de validare a fost afectata de presiunea emotionala exercitata asupra membrilor sai. Ca urmare a starii de tensiune instaurate, unul dintre membrii s-a retras din comisie, iar ceilalti doi au convenit asupra unui compromis ce incalca procedura anuntata pentru a evita escaladarea conflictului.


Pagini in aceasta categorie :

Clubul

Functionarea clubuluiAfla aici totul despre competitiile de inot masters

Ultimele noutati

Utile pentru membrii

Programare antrenamente Calculator cotizatie Lista contacte Club

Ultimul album foto

Ultimul video

Asociatia de Inot Masters Romania