Inscriere


 
Va multumim pentru interesul dumneavoastra pentru Clubul de Inot MASTERS Timisoara. Veti gasi in aceasta sectiune informatii complete referitoare la club si procedura de inscriere. Mentionam faptul ca administrarea clubului este facuta in regim de voluntariat.
Deoarece nimeni nu este platit si fiecare dintre cei implicati in procesul de inscriere activeaza in timpul lui liber, va solicitam intelegere pentru aparenta complexitate a procedurii de inscriere. Din acelasi motiv, preferam comunicarea prin posta electronica (contact@timisoara.inot-masters.ro) celei prin telefon sau intalnirilor fata in fata. In situatii exceptionale,  la solicitare, putem facilita inscrierea pentru cei care nu au acces la Internet.
Cei care doresc sa devina membri ai clubului trebuie sa aiba 18 ani impliniti.
Fiind un club sportiv, ne dorim ca toţi membri să participe la competiţii, fie organizate de noi, fie organizate de alte cluburi, din tara sau strainatate. De aceea, inscierea in club este conditionata de participarea la concursuri, minumul fiind de 5, dintre cele organizate de club.
Trebuie spus ca toate cheltuielile legate de participarea la concursuri sunt in sarcina fiecaruia, cu exceptia unor cheltuieli legate de campionatele naţionale, europene sau mondială la care clubul decide sa participe.
Etapele procedurii de inscriere
1. Documentare cu privire la inotul masters si functionarea clubului
- informatii generale despre miscarea masters gasiti aici
- extrase din textul statutului pe baza caruia functioneaza clubul se afla aici
2. Completarea documentelor necesare la inscriere
In vederea introducerii informatiilor despre dumneavoastra in baza de date a clubului, va rugam sa completati online formularul de inscriere de aici (la solicitare, putem pune la dispozitie formularul tiparit pentru cei care nu au acces la Internet). Apoi descarcati si tipariti declaratia pe proprie raspundere de aici. Declaratia, semnata, se preda responsabilului cu evidenta membrilor din club la terminarea testarii.
 
3. Testare
Fiecare persoana va parcurge 8 lungimi de bazin (200 m), fara oprire, în procedeul pe care il stapaneste cel mai bine, în maximum 6 min. şi, după o scurtă pauza, 4 lungimi de bazin (100 m), fara oprire, in alt procedeu in maximum 3 min. Testarea se face la bazinul din Zona Circumvalatiunii, intr-una din zilele de luni, miercuri sau vineri la ora 8 sau 19:45, in functie de doritori si disponibilitatea respomnsabilului cu testarea.
 4. Plata taxelor de inscriere 
Taxa de 50 lei, reprezentand taxa de inscriere, se plateste la inscrierea in club sau la reinscriere.
Cotizatia lunara este 25 lei
Intrarea la un antrenament este functie de tariful perceput pentru inchirierea unui culoar de la primarie si numarul de participanti la antrenamente. La ora actuala poate varia intre 16 si 18 lei/intrare.
In functie de numarul de intrari pe luna se calculeaza taxa referitoare la antrenamente si anume taxa/intrare x nr. de intrari/luna.
Taxa lunara, formata din cotizatia lunara si taxa referitoare la antrenamente se plăteşte în luna curenta, pentru luna următoare, până cel tarziu data de 28 si va fi comunicata individual.
Dovada primei plati, cea care contine taxa de inscriere, va fi trimisa pe mail, pe adresa inscriere@timisoara.inot-masters.ro
5. Programarea la antrenamente
Prin intermediul clubului, puteti avea acces  Bazinul din Complexul Sportiv "Bega", din Zona Circumvalatiunii (daca faceti clic pe denumirea din stanga puteti vedea o imagine panoramica a bazinului)
Antrenamentele la ora actuala se desfasoara in acest bazin luni, miercuri si vineri de la 8 la 9 si/sau de la 19:45 la 20:45.
Daca se modifica orele de antrenament, membrii clubului vor fi notificati.
Se va solicita, in prealabil acordul pentru optiunea de participare la antrenamente, locurile fiind limitate, atat dimineata cat si seara.
Daca culoarele disponibile clubului sunt ocupate in totalitate, solicitantii pot fi trecuti pe lista de astepate. In masura in care intr-o anumita zi, de la o anumita ora, exista exprimate cel putin 4 optiuni pe lista de asteptare, solicitam primariei inchirierea unui culoar suplimentar pt. intervalul orar pt. care sint exprimate optiunile in asteptare (desigur, daca primaria are culoare disponibile!). Va tinem noi la curent cu noi informatii atunci cind vor fi disponibile.

Util de stiut:
- pe un culoar pot participa la antrenamente maxim 5 persoane.
- in cazul in care, la un moment dat, doriti sa schimbati orele de antrenament sau zilele de antrenament (inclusiv, in cazul in care lipsiti o perioada mai mare din localitate), e necesar sa anuntati in prealabil la inscrieri@timisoara.inot-masters.ro
Aspecte financiare:
- cotizatiile se platesc pana la sfarsitul lunii curente pentru luna viitoare;
- conform prevederilor statutare, neplata cotizatiilor la timp duce la excludere. In consecinta, la reinscriere, se plateste taxa de inscriere; 
indiferent de numarul de anternamente la bazin pe care le-a efectuat sportivul intr-o luna, suma echivalenta intrarilor la bazin neutilizate nu se returneaza si nu se reporteaza pentru o alta luna, respectiv, intrarile la bazin neutilizate in cursul unei luni nu se reporteaza
pentru luna urmatoare.
Mai multe informatii cu privire la antrenamente se gasesc in regulamentul postat la http://www.timisoara.inot-masters.ro/regulament-bazin/ 
 
 
Accesul la bazinul din Zona Circumvalatiunii.
Administrarea bazinului din Circumvalatiunii se face de catre Primaria Timisoara, iar accesul la bazin se face pe baza de lista depusa de catre club la administratia bazinului.
In cazul in care aveti intrebari, va rugam sa le adresati printr-un mesaj trimis la adresa contact@timisoara.inot-masters.ro
 
Text actualizat  in ianuarie 2023

 Clubul

Functionarea clubuluiAfla aici totul despre competitiile de inot masters

Ultimele noutati

Utile pentru membrii

Programare antrenamente Calculator cotizatie Lista contacte Club

Ultimul album foto

Ultimul video

Asociatia de Inot Masters Romania