Inscriere


Va multumim pentru interesul dumneavoastra pentru Clubul de Inot MASTERS Timisoara. Veti gasi in aceasta sectiune informatii complete referitoare la club si procedura de inscriere. Mentionam faptul ca administrarea clubului este facuta in regim de voluntariat.

Deoarece nimeni nu este platit si fiecare dintre cei implicati in procesul de inscriere activeaza in timpul lui liber, va solicitam intelegere pentru aparenta complexitate a procedurii de inscriere. Din acelasi motiv, preferam comunicarea prin posta electronica (contact@timisoara.inot-masters.ro) celei prin telefon sau intalnirilor fata in fata. In situatii exceptionale,  la solicitare, putem facilita inscrierea pentru cei care nu au acces la Internet.

Cei care doresc sa devina membri ai clubului trebuie sa aiba 18 ani impliniti.

Etapele procedurii de inscriere

1. Documentare cu privire la inotul masters si functionarea clubului

- informatii generale despre miscarea masters gasiti aici

- extrase din textul statutului pe baza caruia functioneaza clubul se afla aici

2. Participare la sesiunea introductiva

Reuniunea dureaza circa doua ore si are drept scop familiarizarea cu conceptul de inot masters si a conditiilor in care se desfasoara aceasta disciplina sportiva, respectiv, cu modul de organizare si activitatile CIMT (antrenamente, alte activitati - inclusiv, competitii, cotizatii, categorii de membri, organizarea clubului, inscriere in club, etc.). Instruirea are loc la sediul Fundatiei "Sancta Maria Hilfe" Piata Regina Maria nr. 3 (intrare pe str. Republicii, in curtea DGASPC Timis) Instruirea este gratuita!

Daca exista solicitari, urmatoarea sesiune introductiva este planificata, la ora 20:00 (ora de incepere va fi confirmata ca certa in dimineata zilei in care se desfasoara sesiunea!). Doritorii isi vor exprima interesul privind participarea la sesiune prin posta electronica, la contact@timisoara.inot-masters.ro, cu cel putin 48 de ore inainte de reuniune. Responsabilul cu inscrierile urmeaza sa confirme desfasurarea instruirii. Instruirea are loc doar daca sunt prezente cel putin trei persoane interesate.

Nota: cei care au mai participat la instruire si doresc sa se reinscrie (respectiv, sint persoane care si-au pierdut calitatea de membru, inclusiv ca urmare a neplatii cotizatiei) nu trebuie sa mai dea testul de inot si nici sa participe la sesiunea de instruire.

3. Testare si predarea documentatiei de inscriere

Pentru a stabili o intalnire in vederea predarii documentelor si testarii, va rugam sa scrieti la contact@timisoara.inot-masters.ro. Predarea se face in holul bazinului din Circumvalatiunii, seara, in cadrul unei intalniri stabilite in prealabil prin corespondenta electronica.

Preluarea documentelor se face doar daca exista toate documentele solicitate (declaratie pe proprie raspundere, fotografie tip buletin si ordin de plata).

3.1.  Completarea documentelor necesare la inscriere

In vederea introducerii informatiilor despre dumneavoastra in baza de date a clubului, va rugam sa completati online formularul de inscriere de aici (la solicitare, putem pune la dispozitie formularul tiparit pentru cei care nu au acces la Internet). Apoi descarcati si tipariti declaratia pe proprie raspundere de aici. Declaratia, semnata, se preda responsabilului cu evidenta membrilor din club la terminarea testarii.

 3.2. Plata taxelor de inscriere 

O prezentare detaliata a sumelor de achitat si modului de plata se gaseste la http://www.timisoara.inot-masters.ro/taxele-de-achitat-la-inscriere/. Pentru a afla ce taxe aveti de achitat catre club puteti folosi si calculatorul de taxe de platit la inscriere: http://www.timisoara.inot-masters.ro/calculator-inscriere/

3.3. Testare

Fiecare persoana va parcurge o lungime de bazin (25 m), fara oprire. Mentionam ca nu are importanta cu ce viteza sau cum se inoata (cu alte cuvinte, nu conteaza procedeul utilizat sau corectitudinea tehnica). Testarea se face la bazinul din Zona Circumvalatiunii, in zilele de luni, miercuri sau vineri la ora 19:45.

3.4. Predarea documentelor

Veti preda uneia dintre persoanele care se ocupa de gestionarea inscrierilor in club:

- doua fotografii tip buletin (pe spatele fiecareia se trece numele si prenumele)
- declaratia pe proprie raspundere tiparita si semnata
- dovada platii initiale (a taxei de inscriere si a cotizatiei). Dovada se face prin prezentarea in original a ordinului de plata (nu este necesara copie. Documentul original ramane in posesia dumneavoastra).

 
4. Programarea la antrenamente

Prin intermediul clubului, puteti avea acces la bazinele:

a. Bazinul din Complexul Sportiv "Bega", din Zona Circumvalatiunii (daca faceti clic pe denumirea din stanga puteti vedea o imagine panoramica a bazinului)

In momentul inscrierii in club, in cazul in care optati pentru acest bazin, e nevoie sa solicitati programarea pe unul dintre culoarele pe care sunt locuri disponibile. Pentru a va alege zilele si orele de antrenament, consultati Programarea antrenamentelor.  Va rugam sa va exprimati optiunile (ziua/ora) prin completarea formularului de la  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHFqeXNrY2c0YmQ4VWJESklBY3RWS3c6MQ#gid=0
Solicitarea dumneavoastra va fi operata in tabelul cu programarea antrenamentelor numai dupa finalizarea procedurii de inscriere (detalii mai jos). 

Cei care si-au exprimat optiuni ce depasesc capacitatea culoarelor disponibile clubului sint trecuti pe lista de asteptare (numele lor va aparea in tabelul cu programarea antrenamentelor pe un fundal rosu).

In masura in care intr-o anumita zi, de la o anumita ora, exista exprimate cel putin patru optiuni pe lista de asteptare, solicitam primariei inchirierea unui culoar suplimentar pt. intervalul orar pt. care sint exprimate optiunile in asteptare (desigur, daca primaria are culoare disponibile!). Va tinem noi la curent cu noi informatii atunci cind vor fi disponibile.
Dupa inscrierea optiunilor dvs. in tabelul cu programarea antrenamentelor (indiferent daca este vorba despre locuri disponibile sau lista de asteptare) veti primi o notificare prin posta electronica.

Daca in doua saptamani de la momentul completarii formularului cu optiuni nu sunt depuse toate documentele mentionate la punctul 3 si 4, optiunea exprimata este anulata.

Util de stiut:

- se programeaza maxim 5 persoane pe culoar

- in cazul in care, la un moment dat, doriti sa schimbati orele de antrenament sau zilele de antrenament (inclusiv, in cazul in care lipsiti o perioada mai mare din localitate), e necesar sa anuntati in prealabil la inscrieri@timisoara.inot-masters.ro

Mai multe informatii cu privire la antrenamente se gasesc in regulamentul postat la http://www.timisoara.inot-masters.ro/regulament-bazin/


b. Arena Aqua Sport

In cazul in care membrii CIMT cumpara abonamente la Arena Aqua Sport prin intermediul CIMT, pot beneficia de o reducere de 20% din pretul abonamentului Arena Aqua Sport.

Cum pot beneficia de reducerea de 20% ?

 
Accesul la bazinul din Zona Circumvalatiunii.

Administrarea bazinului din Circumvalatiunii se face de catre Primaria Timisoara, iar accesul la bazin se face pe baza de lista depusa de catre club la administratia bazinului (pina la eliberarea de noi legitimatii). Lista se afla la intrare.


In cazul in care aveti intrebari, va rugam sa le adresati printr-un mesaj trimis la adresa contact@timisoara.inot-masters.ro

 

Text actualizat la 05 feb. 2013

 

 

 


Clubul

Functionarea clubuluiAfla aici totul despre competitiile de inot masters

Ultimele noutati

Utile pentru membrii

Programare antrenamente Calculator cotizatie Lista contacte Club

Ultimul album foto

Ultimul video

Asociatia de Inot Masters Romania