Comunicat - Cupa Familiei 2017


"Copii, parinti si bunici au avut ocazia sa petreaca impreuna timpul liber cu ocazia Cupei  Familiei la inot. Cea de-a cincea editie a acestui eveniment pentru toate generatiile a avut loc sambata, 13 mai, la bazinul acoperit din Zona Circumvalatiunii din Timisoara. 

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Internationale a Familiilor (celebrata anual in 15 mai), scopul sau fiind intarirea legaturilor intre generatii prin petrecerea placuta in comun a timpului liber. In acelasi timp, el reprezinta si o oportunitate de promovare a practicarii inotului la toate varstele, ca forma de miscare pentru sanatate.

 

Copii si adulti s-au intrecut in probe distractive care, spre deosebire de competitiile traditionale de inot,  s-au desfasurat numai pe echipe, programul evenimentului incluzand, printre altele: stafetă 2 generaţii (copil-părinte) – 2 x 25 m, stafetă o generaţie (soţ-soţie) - 2 x 25 m, stafetă cu obstacole (înot pe lăţimea bazinului) - 2 x 15 m, etc. Participantii au putut înota intr-un procedeu de înot la alegerea lor. 

Primele trei echipe la fiecare proba au primit diplome, iar castigatorii, famlia formata din Catalin si

Alexandru Iovin au primit o cupa

Toti copiii participanti la eveniment au primit cadou o ciocolata din partea organizatorilor.

 

Din dorinta de a oferi comunitatii locale un eveniment cat mai atractiv cu ajutorul unor apreciati colaboratori, editia de anul acesta a avut un program mai bogat. Ingredientul succesului de anul acesta a fost amfitrioana evenimentului, Roxana Morun de la TVR Timisoara, si invitatii sai de la Teatrul Portabil din Timisoara, cei care au creat momentele distractive dintre probele de înot.

 

Pentru a sustine eforturile depuse de participanti, organizatorii au pus la dispozitia participantilor glucoza, iar firma Chindea&Angels – Masaj Timisoara, a fost prezenta in calitate de sponsor al evenimentului si a oferit gratuit servicii de masaj participantilor.

                                                           

Evenimentul a fost transmis live online, iar derularea intregului eveniment a fost surprinsa intr-un albumul foto disponibil online la https://www.facebook.com/pg/Inot-Masters-Timisoara-186333864711051/photos/?tab=album&album_id=1545384702139287.

Arbitrajul a fost asigurat prin voluntariat de catre studenti ai Facultatii de Educaţie Fizică şi Sport.

 

Evenimentul este organizat de catre Clubul de Înot Masters Timişoara in colaborare cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport - Universitatea de Vest din Timişoara si Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş.

 

Clubul de Inot MASTERS Timisoara reuneste persoane care au implinit varsta de 18 ani si care au ca pasiune inotul, printre ei numarindu-se fosti sportivi, precum si persoane care nu au practicat niciodata inotul de performanta. Initiativa promoveaza practicarea activitatii sportive de catre adulti, in general, vizand, in acelasi timp, atit pastrarea starii de sanatate, cit si imbunatatirea capacitatii sportive a practicantilor. 

Clubul functioneaza in regim de auto-sustinere financiara, costurile deplasarilor la concursuri fiind suportate de catre participanti.

Constituirea Clubului de Inot MASTERS Timisoara a reprezentat o premiera nationala, miscarea de inot masters fiind demarata in Romania de catre clubul din Timisoara cu speranta ca si in alte localitati se vor constitui asemenea cluburi. In prezent, cluburi de inot masters mai functioneaza in Arad, Baia Mare, Brasov, Campina, Cluj, Galati, Ploiesti si Resita. 

Cei interesati, pot obtine detalii pe Internet, la www.timisoara.inot-masters.ro sau la e-mail:inscrieri@timisoara.inot-masters.ro, respectiv, fax: 0356 816 474.”


Clubul

Functionarea clubuluiAfla aici totul despre competitiile de inot masters

Ultimele noutati

Utile pentru membrii

Programare antrenamente Calculator cotizatie Lista contacte Club

Ultimul album foto

Ultimul video

Asociatia de Inot Masters Romania