Formular de inscriere


Informatiile oferite prin completarea chestionarului de mai jos vor fi introduse automat in baza de date a clubului.

Mentionam faptul ca, pentru promovarea miscarii de inot masters, informatiile marcate cu *, respectiv, nume, prenume, orasul de resedinta (nu si adresa!), tara, anul nasterii si clubul vor fi publice. Pe de alta parte, informatiile marcate cu **, respctiv, adresa de posta electronica (e-mail) si numarul de telefon, sunt disponibile doar membrilor clubului.

De asemenea, in urma completarii formularului de inscriere, adresa dumneavoastra de posta electronica (e-mail) este inscrisa in lista electronica de discutii a Clubului de Inot MASTERS Timisoara. Toate anunturile vor aparea exclusiv pe aceste liste de discutii. 

Nu in ultimul rand, completarea formularului implica acordul dumneavoastra cu privire la posibilitatea publicarii de fotografii in care apareti dumneavoastra, individual sau impreuna cu altii, fotografii realizate in cadrul activitatilor organizate de catre sau la care participa CIMT.

Pentru a vedea toate rubricile formularului, pe masura ce le completati, trageti in jos cursorul negru de pe bara de pe marginea din dreapta formularului (nu bara de pe marginea monitorului!).

Pentru finalizare, apasati butonul <TRIMITE> de la sfarsitul formularului.

 

 

 

 

Dupa ce completati fomularul, va rugam sa trimiteti un mesaj la inscrieri@timisoara.inot-masters.ro prin care sa ne informati cu privire la inscrierea dumneavoastra.

Intrebari la inscrieri@timisoara.inot-masters.ro

 

 


Clubul

Functionarea clubuluiAfla aici totul despre competitiile de inot masters

Ultimele noutati

Utile pentru membrii

Programare antrenamente Calculator cotizatie Lista contacte Club

Ultimul album foto

Ultimul video

Asociatia de Inot Masters Romania