Sponsorizari


Le multumim celor care sprijina dezvoltarea inotului masters in Timisoara!
Lista sponsorilor nostri este prezentata aici.


Beneficii pentru sponsori


Clubul de Inot MASTERS Timisoara are o politica transparenta de promovare a sponsorilor sai. Beneficiile acestora sunt prezentate aici.


Activitati de interes public propuse spre finantare  Clubul de Inot MASTERS Timisoara desfasoara o serie de activitati care vin sa incurajeze cetatenii Timisoarei in practicarea inotului, a sportului in general, vizind, in acelasi timp, atit pastrarea starii de sanatate, cit si imbunatatirea capacitatii sportive a practicantilor.


Cele mai importante actiuni pentru care ne dorim sprijinul dumneavoastra sunt prezentate aici.


Procedura privind sponsorizarea (prevazuta in Regulamentul de Organizare si Functionare al Clubului de Inot MASTERS Timisoara):

 

  • in cazul unei sponsorizari generice (nelegata de o anumita persoana), sponsorul poate decide cu privire la tipurile de cheltuieli acoperite intr-un cuantum de pina la 75% din valoarea sponsorizarii.
  • in cazul unei sponsorizari individualizate pentru participarea uneia sau mai multor persoane la un eveniment de inot masters, sponsorul poate decide cu privire la destinatia a pina la 50% din valoarea sponsorizarii pentru acoperirea costurilor directe (transport, cazare, taxa de participare, etc) impuse de participarea sa la acel eveniment.

 
 

Note:


A. Daca sponsorul doreste ca sponsorizarea sa fie dedicata activitatii sportive a unui anumit membru (sponsorizare personalizata), cuantumul din cadrul sumei sponsorizate asupra caruia poate sa isi impuna decizia se micsoreaza de la 75 la 50%.
 

B. In teorie, finantarea participarii unui anumit membru la un eveniment ar putea avea 3 surse:

  • pina la 50% din sponsorizarile atrase de acea persoana
  • o suma din fondurile clubului. In acest caz trebuie sa fie indeplinita o conditie prealabila: sa existe o decizie a conducerii clubului privind alocarea unei sume X din fondurile clubului (oricare ar fi sursa de finantare) pt sustinerea participarii la acel eveniment. Aceasta suma se distribuie catre cei care isi exprima intentia de a participa.
  • diferenta pina la costul deplasarii (transport, taxa de participare, cazare si masa) se acopera din bani personali de catre fiecare participant in parte.

 
 
 
 

 


Pagini in aceasta categorie :

Clubul

Functionarea clubuluiAfla aici totul despre competitiile de inot masters

Ultimele noutati

Utile pentru membrii

Programare antrenamente Calculator cotizatie Lista contacte Club

Ultimul album foto

Ultimul video

Asociatia de Inot Masters Romania