In memoriam: Hansi


 

In memoriam de la Ildi.

Niemersheim Hansi 1964 - 2010

Toți vom pleca spre locul de unde nu ne vom mai intoarce, dar cel care pleacă primul dintr-un grup, ne invață pe ceilalți cum trebuie să ne luăm „rămas-bun” de la cel pe care nu-l mai avem printre noi.

Începând de luni, 13 septembrie 2010, căutăm prin ungherele memoriei noastre gânduri și imagini în care Hansi Niemersheim a fost personajul principal. Pentru unii sunt mai puține, pentru alții sunt mai multe astfel de amintiri, dar toate au rolul de a-l prezenta pe Hansi, așa cum era, pentru unii un coleg, pentru alții prieten, pentru unii simpatic și jovial, pentru alții revoltător de simpatic și de jovial.

Toți știm despre el că a fost membru al clubului nostru din ...2008, că a practicat înotul de performanță din copilărie, că a „tras” mai tare la ștafete decât la probele individuale, că în urma efortului a fost recompensat cu medalii și diplome (atât în copilărie, cât și la seniorat), că prezența lui și a familiei lui ne-a fost întotdeauna plăcută.

Sigur! Ar fi multe de spus, dar , din păcate, memoria ne joacă feste. Tristețea și lacrimile noastre nu îl pot aduce înapoi, dar împreună , insa, din amintirile noastre, putem să țesem o imagine mai aproape de realitate, o imagine a lui Hansi, pe care îl prețuim și pe care îl vom lua cu noi „oriunde vom merge”.

 


Clubul

Functionarea clubuluiAfla aici totul despre competitiile de inot masters

Ultimele noutati

Utile pentru membrii

Programare antrenamente Calculator cotizatie Lista contacte Club

Ultimul album foto

Ultimul video

Asociatia de Inot Masters Romania