Comunicate


Copii si parinti au avut ocazia sa inoate impreuna cu ocazia Cupei Familiei la inot. Aceasta a doua editie s-a desfasurat sambata, 18 mai, ora 14:00, la bazinul acoperit (25 m, 6 culoare) din Zona Circumvalatiunii din Timisoara.


Comunicate
admin

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Internationale a Familiilor (celebrata anual in 15 mai), scopul sau fiind promovarea practicarii inotului la toate varstele, ca forma de miscare pentru sanatate. In acelasi timp, el a reprezentat si o oportunitate pentru timisoreni de a strange legaturile intre generatii prin petrecerea placuta in comun a timpului liber.

Copii si adulti s-au intrecut in probe distractive care, spre deosebire de competitiile traditionale de inot, s-au desfasurat numai pe echipe, programul evenimentului incluzand, printre altele: stafetă 2 generaţii (copil-părinte) – 2 x 25 m, stafetă o generaţie (soţ-soţie) - 2 x 25 m, stafetă cu obstacole (înot pe lăţimea bazinului) - 2 x 15 m, etc. Participantii au putut înota intr-un procedeu de înot la alegerea lor. 

Toate echipele participante au primit un certificat de participare si au fost premiate.

Participantii au acoperit o plaja larga de varste, cea mai tanara fiind Maia Rasadean (5 ani).

Cea mai mare echipa a fost formata din familia Rasadean: Maia, Marisa, Mihaela si Marcel, familie care a castigat si Cupa Familiei 2013. Intrebata cum s-a simtit la eveniment si ce i-a placut cel mai multMihaela (mama) a raspuns: "Foarte bine! A fost o atmosfera placuta, relaxata. Cel mai mult mi-a placut faptul ca am avut ocazia sa inotam impreuna cu copiii nostri, ca familia a participat ca echipa! Sint rare asemenea ocazii!

La buna desfasurare a concursului a contribuit si finantarea primita din partea Consiliului Judetean Timis.

Informatii detaliate despre eveniment se gasesc la http://www.timisoara.inot-masters.ro/

Evenimentul este organizat de catre Clubul de Înot Masters Timişoara in colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş si Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport - Universitatea de Vest din Timişoara.

Clubul de Inot MASTERS Timisoara reuneste persoane care au implinit varsta de 18 ani si care au ca pasiune inotul, printre ei numarindu-se fosti sportivi, precum si persoane care nu au practicat niciodata inotul de performanta. Initiativa promoveaza practicarea activitatii sportive de catre adulti, in general, vizand, in acelasi timp, atit pastrarea starii de sanatate, cit si imbunatatirea capacitatii sportive a practicantilor. 

Clubul functioneaza in regim de auto-sustinere financiara, costurile deplasarilor la concursuri fiind suportate de catre participanti.

Constituirea Clubului de Inot MASTERS Timisoara a reprezentat o premiera nationala, miscarea de inot masters fiind demarata in Romania de catre clubul din Timisoara cu speranta ca si in alte localitati se vor constitui asemenea cluburi. In prezent, cluburi de inot masters mai functioneaza in Arad, Baia Mare, Brasov, Cluj, Galati, Ploiesti si Resita. 

Practicarea inotului in cadrul Clubului de Inot MASTERS Timisoara se face la bazinul din Zona Circumvalatiunii. Exista si posibilitatea achizitionarii de abonamente la bazinul Arena Aqua Sport (langa Padurea Verde). Cei interesati, pot obtine detalii pe Internet, la www.timisoara.inot-masters.ro sau la e-mail:inscrieri@timisoara.inot-masters.ro, respectiv, fax: 0356 816 474.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Clubul

Functionarea clubuluiAfla aici totul despre competitiile de inot masters

Ultimele noutati

Utile pentru membrii

Programare antrenamente Calculator cotizatie Lista contacte Club

Ultimul album foto

Ultimul video

Asociatia de Inot Masters Romania