Clubul

Functionarea clubuluiAfla aici totul despre competitiile de inot masters

Ultimele noutati

Utile pentru membrii

Programare antrenamente Calculator cotizatie Lista contacte Club

Ultimul album foto

Ultimul video

Asociatia de Inot Masters Romania
Cupa Familiei la inot 2016

Copii, parinti si bunici au avut ocazia sa se distreze impreuna cu ocazia Cupei  Familiei la inot. Cea de-a cincea editie a acestui eveniment pentru toate generatiile a avut loc duminica, 15 mai, la bazinul acoperit (25 m, 6 culoare) din Zona Circumvalatiunii din Timisoara. Participantii au acoperit o plaja larga de varste, cea mai tanara, Iulia Papp, avand 6 ani, iar cea mai varstnica, Rusu Georgeta, 72 de ani.


Comunicate
admin

 

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Internationale a Familiilor (celebrata anual in 15 mai), scopul sau fiind intarirea legaturilor intre generatii prin petrecerea placuta in comun a timpului liber. In acelasi timp, evenimentul reprezinta si o oportunitate de promovare a practicarii inotului la toate varstele, ca forma de miscare pentru sanatate.

 

Copii si adulti s-au intrecut in probe distractive care, spre deosebire de competitiile traditionale de inot,  s-au desfasurat numai pe echipe, programul evenimentului incluzand, printre altele: stafetă 2 generaţii (copil-părinte) – 2 x 25 m, stafetă o generaţie (soţ-soţie) - 2 x 25 m, stafetă cu obstacole (înot pe lăţimea bazinului) - 2 x 15 m, etc. Participantii au putut înota intr-un procedeu de înot la alegerea lor.

Primele trei echipe la fiecare proba au primit diplome, iar castigatorii au primit o cupa.

Clasament general pe intregul eveniment: 1. Fam. Dacu-Furdui, 2. Fam. Rusu-Achim, 3. Fam. Bocan

Toti copiii participanti la eveniment au primit cadou dulciuri din partea organizatorilor.

 

Din dorinta de a oferi comunitatii locale un eveniment cat mai atractiv, si la editia de anul acesta, program a inclus pe langa probele de inot si jocuri de socializare pe uscat. Actorul Adrian Jivan de la Teatrul National Timisoara a fost gazda acestui eveniment. Pentru amuzamentul micilor participanti, acesta s-a jucat impreuna cu ei in pauzele dintre probele de inot.

  Albumul foto al competitie se gaseste aici.

Pentru a sustine eforturile depuse de participanti, organizatorii au pus la dispozitia participantilor glucoza si apa.

                                                          

Evenimentul a fost transmis live online, iar colegii nostri Dan Porutiu si Dan Repolschi au surprins in fotografii derularea intregului eveniment pentru albumul foto. Laur Morun a asigurat, in regim de sponsorizare, sonorizarea evenimentului.

Arbitrajul a fost asigurat prin voluntariat de catre studenti ai Facultatii de Educaţie Fizică şi Sport.

 

Evenimentul este organizat de catre Clubul de Înot Masters Timişoara in colaborare cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport - Universitatea de Vest din Timişoara, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş si Asociatia Sportul pentru Toti - filiala Timis. La buna desfasurare a concursului a contribuit si sustinerea primita din partea Consiliului Judetean Timis, in calitate de co-finantator.

 

Clubul de Inot MASTERS Timisoara reuneste persoane care au implinit varsta de 18 ani si care au ca pasiune inotul, printre ei numarindu-se fosti sportivi, precum si persoane care nu au practicat niciodata inotul de performanta. Initiativa promoveaza practicarea activitatii sportive de catre adulti, in general, vizand, in acelasi timp, atit pastrarea starii de sanatate, cit si imbunatatirea capacitatii sportive a practicantilor.

Clubul functioneaza in regim de auto-sustinere financiara, costurile deplasarilor la concursuri fiind suportate de catre participanti.

Constituirea Clubului de Inot MASTERS Timisoara a reprezentat o premiera nationala, miscarea de inot masters fiind demarata in Romania de catre clubul din Timisoara cu speranta ca si in alte localitati se vor constitui asemenea cluburi. In prezent, cluburi de inot masters mai functioneaza in Arad, Baia Mare, Brasov, Campina, Cluj, Galati, Ploiesti si Resita.

Cei interesati, pot obtine detalii pe Internet, la www.timisoara.inot-masters.ro sau la e-mail:inscrieri@timisoara.inot-masters.ro, respectiv, fax: 0356 816 474