Adunare generala 18.03.2008


Momentul desfasurarii: marti, 18 martie , ora 18:00.

Locul desfasurarii: scoala HIlfe (Pta . Regina)

Participanti : Mihai Lisetchi, Sergio Morariu, Adriana Iacob, Horvat Monica, Severina Calinescu, Ildiko Talinga,Foldenyi Judit, Subulescu Adrian, Ana Dragodan, Florin Flueras

S-a discutat :

(Punct de pe agenda / concluzie)

1. Modificarea modului de plata a cotizatiei pentru pensionarii cu venituri mici pentru a facilita inscrierea acestora. (am putea renunta lataxa de inscriere si ar plati lunar doar taxa de bazin sau ... etc etc ).

Pana nu avem o situatie financiara foarte clara si nu stim ce ne putem permite si ce nu nu ne putem pune problema aceasta.

2. Mai multe persoane nu si-au platit cotizatiile si sunt inscrisi pe culoarele de inot care devin neincapatoare -> nu putem inscrie membrii noi deoarece culoarele sunt ocupate"pe hartie" !

Pana la sfarsitul lunii cei mai mari restantieri vor fi atentionati referitor la neplata cotizatiei iar in cazul in care nu vor plati pana la sfarsitul lunii vor fi exclusi din club.

3. Alegerea unui comitet.modalitatea alegerii (si termenul ultim) conducerii clubului.

S-a decis : alegerea a 2 membrii pe care sa-i invite clubul sa faca parte din comitet iar pe celelalte doua pozitii ale comitetului se vor alege 2 membriidin candidatii care s-au anuntat : Szuhi,Puiu, Birsete, Bancila.

Cei 2 membrii invitati propusi sunt : Dl. Dimeca (Grafoprint) si Marcel Rasadean (Fac. de Ed. Fizica si Sport)

Binenteles lista membrilor inivitati este deschisa si membrii inca mai pot propune persoane din cele 2 categorii:

  • mediul de afaceri
  • autoritati profesionale (Facultatea de Sport) sau administrative

4. modificarea de statut : introducerea ideii de membru sustinator.

membrii sustinatori : membrii fara putere de decizie in club (sunt acei membrii care nu doresc decat sa inoate fie doar la timisoara fie si in concursuri).

S-a decis ca e utila modificarea aceasta de statut + s-a decis discutarea in detaliu a acestei probleme atunci cand mihai va face modificarea de statut.

5. calendarul competitiilor la care vrem sa participam
Urmatoarele concursuri : Resita,Szentes , Presov 05-06.04.2008 (organizator : judit) , Kaposvar ...

Cei interesati si de alte concursuri, pot gasi diverse competitii de inot masters, inscrise pe calendarul Federatiei Europene de Natatie (LEN), precum si calendarele cu competitiile ce urmeaza sa se desfasoare in 2008 in Ungaria, respectiv, in Germania si Austria, la http://sports.groups.yahoo.com/group/inot_masters_timisoara/files/competitii/2008

6. influentarea pozitiei autoritatilor publice locale cu privire la inotul masters

toata lumea a fost de acord cu initiearea acestei campanii. S-au discutat oportunitatiile unei mese rotunde televizate etc etc.

7. campanie de promovare a mecanismului fiscal de 2% ca oportunitate de colectare de fonduri pt club

toata lumea a fost de acord cu initiearea acestei campanii. S-au propus diferite metode promovare : brosura , cort in pta operei, afisarea permanenta a celui mai recent comunicat de presa in vitrina centrului de informare turistica

8. Dotarile clubului

1. vom avea triocuri albe
2. vom avea si scaune (intre 5-10 buc)
Dotarile vor fi depozitate la Talinga Ildiko

9. Situatia nationala
s-a discutat despre situatia nationala- > IMRO va incepe demersurile necesare pentru ca inotul masters sa fie inregistrat ca ramura sportiva in Romania.

Nota: comentarii din partea participantilor la intilnire cu privire la continutul acestui material se primesc pina in data de 22 martie. Dupa aceasta data, continutul este considerat acceptat.


Elaborat de Foldenyi Judit

 


Clubul

Functionarea clubuluiAfla aici totul despre competitiile de inot masters

Ultimele noutati

Utile pentru membrii

Programare antrenamente Calculator cotizatie Lista contacte Club

Ultimul album foto

Ultimul video

Asociatia de Inot Masters Romania