Politica manageriala


Administrarea activitatilor desfasurate de catre club, fie ca este vorba despre rutina gestionarii clubului, ca organizatie, fie ca este vorba despre actiunile sale, este realizata in regim de voluntariat. Aplicarea in practica a acestui principiu conduce la o anumita politica manageriala. Mai précis, se impune  fragmentarea activitatii de management a clubului in sarcini cit mai mici si, implicit, proiectarea corespunzatoare a procedurilor aferente diferitelor activitati.


Obiectivele noastre, in acest sens, sunt:

  • realizarea unui sistem de management coerent,
  • implicarea unui numar cit mai mare de membri in administrarea activitatilor desfasurate de catre club.

 In conditiile in care sarcinile sunt realizate de mai multe persoane, asigurarea coerentei sistemului de management permite ca, in final, sa se ajunga la atingerea obiectivelor propuse. In acelasi timp, implicarea membrilor in administrarea activitatilor clubului conduce la responsabilizarea lor in raport cu functionarea clubului.

 
In acest context, fragmentarea activitatii de management a clubului in sarcini cit mai mici permite implicarea unui numar mai mare de membri in administrarea activitatilor desfasurate de catre club, dar, simultan, presupune un efort permanent pentru acoperirea necesarului de voluntari impus de buna desfasurare a activitatilor clubului.

Pe de alta parte, gestionarea activitatilor de catre un personal format doar din voluntari conditioneaza politica de resurse umane la nivelul clubului.


Clubul

Functionarea clubuluiAfla aici totul despre competitiile de inot masters

Ultimele noutati

Utile pentru membrii

Programare antrenamente Calculator cotizatie Lista contacte Club

Ultimul album foto

Ultimul video

Asociatia de Inot Masters Romania