Anunt de concurs Tarnita


Traversarea Tarnitei, jud. Cluj 2008Lacul Tarniţa, jud. Cluj, 11 iulie 2009: A 3-a ediţie a celei mai provocatoare competiţii de înot din România este gata să ia startul sâmbătă, 11 iulie 2009 la ora 09:00. Lacul Tarniţa din judeţul Cluj va găzdui o întrecere neobişnuită, parcurgerea în înot a celor 6500 metri ai lungimii lui, iar pentru cei mai puţin pregătiţi, o probă de 1500 metri care le va deschide apetitul pentru o posibilă viitoare traversare.

Practicarea sportului regulat trebuie să devină o prioritate pentru români, iar „Traversarea Tarniţei” sprijină această idee. Competiţia este dedicată iubitorilor înotului de toate vârstele si doreşte promovarea înotului pe distanţă lungă în apă deschisă. Primele două ediţii ale „Traversării Tarniţei” au fost considerate un succes atât din punct de vedere organizatoric cât şi din punct de vedere al obiectivului, acela de a promova înotul şi de a forma o comunitate cât mai mare a iubitorilor acestui sport.

„Clubul ORCA” este prima asociaţie de înot amator din Cluj Napoca şi adună sub numele ei 40 de membri, toţi practicanţi ai înotului de plăcere. Printre activităţile asociaţiei se enumeră şi organizarea competiţiilor „ORCA Spring Sprint” şi „Cupa ORCA”, competiţii care sperăm sa aibă o viaţă lungă în calendarul competiţional al sportului amator şi masters.

Înscrierea atât a participanţilor cât şi a voluntarilor se face exclusiv pe internet pe site-ul competiţiei până în data de 4 iulie:

www.traversareatarnitei.club-orca.ro

.


Clubul

Functionarea clubuluiAfla aici totul despre competitiile de inot masters

Ultimele noutati

Utile pentru membrii

Programare antrenamente Calculator cotizatie Lista contacte Club

Ultimul album foto

Ultimul video

Asociatia de Inot Masters Romania